Başkan Akay Ankara'da ziyaretlerde bulundu

KAYSERİ (AA) - Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay'ın Ankara'da Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi ile bazı kuruluşları ziyaret ettiği bildirildi.Fabrikadan yapılan yazılı açıklamaya göre,...

20 Nisan 2022 Çarşamba 17:04
Başkan Akay Ankara'da ziyaretlerde bulundu

KAYSERİ (AA) - Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay'ın Ankara'da Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi ile bazı kuruluşları ziyaret ettiği bildirildi.

Fabrikadan yapılan yazılı açıklamaya göre, bakanlıkta gerçekleştirilen ziyarette, şeker sektörünün sorunları ve çözüm önerileri Bakan Kirişçi'ye iletildi.

Akay, Bakan Kirişçi'nin yakın ilgi ve alakasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkürlerini sundu.

Başkan Akay, Pankobirlik Genel Başkanı Ramazan Erkoyuncu, Panşek Genel Başkanı Yavuz Erence ve Şeker Dairesi Başkanı Mümtaz Sinan ile Türk Şeker Genel Müdürü Mücahit Alkan'ın katılımıyla Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı İbrahim Yumaklı'ya da ziyarette bulundu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.