Başkan Aydın, çocuğun davetini kırmadı

SİVAS (AA) - Belediye Başkanı Sami Aydın, kendisine mektup yazarak eve davet eden küçük Abdurrahman'ın isteğini yerine getirdi.Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Aydın'ı çok seven 7 yaşındaki Abdurrahman Yıldız, Başkan...

05 Ekim 2018 Cuma 14:34
Başkan Aydın, çocuğun davetini kırmadı

SİVAS (AA) - Belediye Başkanı Sami Aydın, kendisine mektup yazarak eve davet eden küçük Abdurrahman'ın isteğini yerine getirdi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Aydın'ı çok seven 7 yaşındaki Abdurrahman Yıldız, Başkan Aydın ile görüşebilmek için kendisine mektup yolladı.

Mektubunda, "Sayın Sami Amca, sizi bizim eve davet ediyorum. Gelirseniz çok mutlu olurum. Çünkü ben sizi çok seviyorum. Bir yıldır sizi bekliyorum, lütfen gelin." yazdı.

Aydın, da mektubu kendisine posta yoluyla gönderen küçük Abdurrahman'ın talebi geri çevirmedi.

Eşi Yurdagül Aydın ile birlikte Kardeşler Mahallesi'nde ikamet eden Yıldız ailesini ziyaret eden Aydın, 8 kardeşin yedincisi olan Abdurrahman ile bir süre sohbet etti.

Aydın, ziyarette küçük Abdurrahman ve kardeşlerine de çeşitli hediyeler verdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.