Başkan Büyükkılıç hal esnafıyla buluştu

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, hal esnafıyla bir araya geldi.Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Başkan Büyükkılıç, hal esnafıyla yemekte buluştu.Büyükkılıç, hal esnafının kendilerine...

12 Nisan 2019 Cuma 14:32
Başkan Büyükkılıç hal esnafıyla buluştu

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, hal esnafıyla bir araya geldi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Başkan Büyükkılıç, hal esnafıyla yemekte buluştu.

Büyükkılıç, hal esnafının kendilerine her zaman gönüllerini açtığını belirterek, şunları kaydetti:

"Bizim için birlik, beraberlik, huzur ve kardeşlik çok önemli. Bayrağımıza, devletimize, vatanımıza, milletimize, dinimize sahip çıkmayı her zaman vurguluyoruz. Bu değerlerimiz olmazsa biz olmayız. Hangi konumda olduğumuz önemli değil. Makamlar geçicidir. Önemli olan insana hizmet etmektir. Ne zaman halimize gelsek gönlünüzü açtınız. Esnafımız bu şehre hizmet edenleri unutmuyor ve sahip çıkıyor. Şehrinin huzurunu önemseyen ve şehrine sahip çıkan insanlarsınız."

Başkan Büyükkılıç, daha sonra bazı okulları da ziyaret etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.