Başkan Büyükkılıç, YKS'de başarı gösteren öğrencilerle buluştu

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Talas Gençlik Merkezi'nde eğitim gören ve Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nda (YKS) başarı gösteren 8 öğrenciyle bir araya geldi.Belediyeden yapılan yazılı...

17 Ağustos 2022 Çarşamba 17:00
Başkan Büyükkılıç, YKS'de başarı gösteren öğrencilerle buluştu

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Talas Gençlik Merkezi'nde eğitim gören ve Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nda (YKS) başarı gösteren 8 öğrenciyle bir araya geldi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Başkan Büyükkılıç, Büyükşehir Belediyesi Talas Gençlik Merkezi'nde eğitim görerek YKS'ye girip başarılı olan 8 öğrenciyle buluştu.

Büyükkılıç, belediyeye ait bir restoranda bir araya geldiği öğrencileri tebrik ederek başarı diledi.

Öğrencilerin derece yaparak başarıya ulaştıklarını anlatan Büyükkılıç, şunları kaydetti:

"8 yavrumuz, üniversite sınavlarında başarıya ulaştı. Allah'a şükürler olsun, hukuk, tıp, iktisadi ve idari bilimler, mühendislik fakülteleri ile sosyal bilimler alanında dereceler yapmak suretiyle başarıya ulaştılar. Ailelerini tebrik ediyorum, emeği geçen değerli hocalarımıza teşekkür ediyorum. KAYMEK bünyesinde özel, adeta yavrularımıza verilmiş eğitim sonucunda 8 yavrumuz sınava girdi ve 8'i de başarıya ulaştı. Dolayısıyla KAYMEK birimimize ayrıca teşekkür ediyorum."

Başkan Büyükkılıç, öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirerek, gençlere saat hediye etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.