Başkan Büyükkılıç, "Yürüyüş ve Çocuk Şenliği"ne katıldı

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Spor AŞ tarafından düzenlenen "Yürüyüş ve Çocuk Şenliği"ne katıldı.Belediyeden yapılan açıklamaya göre, 1032 kişinin katıldığı 4 kilometrelik yürüyüşte...

03 Ekim 2021 Pazar 12:35
Başkan Büyükkılıç,

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Spor AŞ tarafından düzenlenen "Yürüyüş ve Çocuk Şenliği"ne katıldı.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, 1032 kişinin katıldığı 4 kilometrelik yürüyüşte Başkan Büyükkılıç, parkur sonunda katılımcılara simit ikram etti.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Büyükkılıç, Kayseri'nin hep olumlu yönde anılması için gayret göstereceklerini belirterek, şunları kaydetti:

"Geçen haftalarda bir maraton yaptık, ülke genelinde ses getirdi. Amacımız, şehrimizin olumlu olarak anılmasını sağlamak, Gastronomi kültürü diye bilinen Kayseri’mizin beslenme kültürünü bir bakıma hareketlilikle problemleri en aza indirme yönünde gayret göstermek, gençliğimize pozitif ortamlar sağlamak, sporsever dostlarımızın gönlüne hitap etmek, şehrimizi kısacası ülkemizde ve dünyada hep olumlu olarak anılmaya layık şekle getirmektir."

Etkinlikte Spor AŞ eğitmenleri dans gösterisi de sundu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.