Başkan Büyükkılıç'tan "hasta yakını misafirhanesi" müjdesi

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi için inşaatı devam eden hasta yakını misafirhanesinin Kayseri Şehir Hastanesi'ne de yapılacağını bildirdi.Belediyeden...

02 Ocak 2021 Cumartesi 13:09
Başkan Büyükkılıç'tan

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi için inşaatı devam eden hasta yakını misafirhanesinin Kayseri Şehir Hastanesi'ne de yapılacağını bildirdi.

Belediyeden yapılan açıklamada görüşlerine yer verilen Başkan Büyükkılıç, Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi karşısında, sıcak, konforlu ve sosyal donanımlı hasta yakını misafirhanesi inşaat çalışmalarının devam ettiğini belirtti

Kayseri Şehir Hastanesi için de hasta yakını misafirhanesi yapılacağını aktaran Büyükkılıç, şunları kaydetti:

"Erciyes Üniversitesi karşısına hasta yakınlarına hizmet vermek misafirhane projesini hayata geçirdik. İnşaat çalışmaları özverili ve hummalı şekilde sürüyor. Bir dostumuz 'Başkanım, Şehir Hastanesi'ne de böyle bir tesis lazım' dedi. Ben de, 'Siz dedikten sonra biz yaparız, gerekirse hayırsever de çıkar' dedim. O konunun da talimatını vereceğim, projelendireceğiz, inşallah bir tane de Şehir Hastanesi'ne hasta yakını misafirhanesi yapılacak. Sayın Cumhurbaşkanımıza bir kez daha teşekkürlerimizi sunuyorum. Türkiye sevdam dediği, Kayseri'mizin de nasibini aldığı bin 600 yataklı Şehir Hastanesi'ni bu kente kazandırdı."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.