Başkan Memduh Büyükkılıç, vatandaşlarla bir araya geldi

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Ağırnas, Gesi, Büyük ve Küçük Bürüngüz mahallelerini ziyaret ederek, vatandaşlarla görüştü.Belediyeden yapılan açıklamaya göre, kırsal mahalle ziyaretlerine...

16 Ağustos 2021 Pazartesi 17:48
Başkan Memduh Büyükkılıç, vatandaşlarla bir araya geldi

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Ağırnas, Gesi, Büyük ve Küçük Bürüngüz mahallelerini ziyaret ederek, vatandaşlarla görüştü.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, kırsal mahalle ziyaretlerine devam eden Büyükkılıç, ziyaretlerinde esnafı gezerek, mahalle meydanlarında vatandaşlarla çay içip sohbet etti.

Mahalle sakinlerinin taleplerini dinleyen Büyükkılıç, belediyenin hizmetlerini ve yapılması planlanan projeleri anlattı.

Piknik yapan Kur'an kursu öğrencileriyle de ilgilenerek, yemek dualarına eşlik eden Büyükkılıç, çocuklara Kayserispor forması hediye etti.



Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.