Başkan Saygılı'dan Kırıkkale'nin il oluşunun 33. yılı mesajı

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, kentin il oluşunun 33. yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.Saygılı mesajında, savunma sanayine yaptığı katkı ile adını duyuran Cumhuriyet şehri Kırıkkale'nin zengin...

17 Ağustos 2022 Çarşamba 12:26
Başkan Saygılı'dan Kırıkkale'nin il oluşunun 33. yılı mesajı

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, kentin il oluşunun 33. yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Saygılı mesajında, savunma sanayine yaptığı katkı ile adını duyuran Cumhuriyet şehri Kırıkkale'nin zengin kültür ve tarihi değerleriyle kadim bir Anadolu kenti olduğunu belirtti.

Anadolu'nun kültürel dokusunun bütün özünü içerisinde barındıran Kırıkkale'nin, savunma sanayi ile filizlenmiş bir şehir olduğuna dikkati çeken Saygılı, şunları kaydetti:

"Kızılırmak'ın kenarında bulunması özelliğiyle tarihte çeşitli medeniyetlere ev sahipliği yapmış güzide kentimiz, herkesin kardeşçe yaşadığı bir yer olarak dikkat çekmiştir. Ekonomik ve sosyal yönüyle hızla gelişmekte olan Kırıkkale, kamu ve özel sektör yatırımlarıyla yeni Türkiye yolunda emin adımlarla yürümektedir. Bu anlamda belediye olarak biz de gerek yatırımcıların önünü açmada gerekse belediyenin çalışma alanlarında çok önemli işler yapmaktayız."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.