Başkentte bazı atık ve yağmur suyu hatları yenilendi

ANKARA (AA) - Mamak ilçesinde "çarşı içi" olarak bilinen bölge ile Yenimahalle ilçesinde Demetlale Mahallesinde atık ve yağmur suyu hatları ve çeşitli ebatlardaki ızgaralar yenilendi.Ankara Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya...

10 Aralık 2020 Perşembe 13:58
Başkentte bazı atık ve yağmur suyu hatları yenilendi

ANKARA (AA) - Mamak ilçesinde "çarşı içi" olarak bilinen bölge ile Yenimahalle ilçesinde Demetlale Mahallesinde atık ve yağmur suyu hatları ve çeşitli ebatlardaki ızgaralar yenilendi.

Ankara Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, ASKİ ekipleri, Mamak'ta yapısal ömrünü dolduran yaklaşık bin 132 metrelik atık su, 960 metrelik yağmur suyu hattını yenilerken 7 büyük, 143 çiftli ve 6 tekli olmak üzere 156 ızgara yerleştirdi.

Ekipler, Yenimahalle'deki Demetlale Mahallesinde 2 bin 75 metre atık su ve yağmur suyu hattındaki çalışmalarına ise devam ediyor. Ayrıca, bölgede kullanılmak üzere 2'si geniş 170 ızgaranın imalatı da tamamlandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.