Başkentte çeşitli suçlardan aranan 192 kişi yakalandı

19 Temmuz 2023 Çarşamba 11:07
Başkentte çeşitli suçlardan aranan 192 kişi yakalandı

- Ankara'da çeşitli suçlardan aranan 192 şüpheli, jandarma ekiplerince yakalandı.

İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince 10-17 Temmuz'da suçun önlenmesine yönelik çalışmalar kapsamında, yol kontrol noktalarında ve jandarma asayiş timlerince yapılan devriyelerde çeşitli suçlardan aranan 192 kişi yakalanarak haklarında adli işlem başlatıldı.

- 14 hırsızlık olayı aydınlatıldı

Jandarma suç araştırma timlerince (JASAT) Altındağ, Çankaya, Etimesgut, Gölbaşı, Mamak ve Sincan ilçelerindeki 14 hırsızlık olayı aydınlatıldı.

JASAT tarafından yakalanan 9 şüpheliden 5'i, çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklanarak Sincan Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'na teslim edildi.

- Sigara kaçakçılığı operasyonu

Öte yandan, Çubuk ve Gölbaşı ilçelerinde 4 kişinin kaçak sigara üretimi yaptığı bilgisi üzerine belirlenen adreslere düzenlenen operasyonda ise 2 elektrikli sigara sarma makinası, 49 paketlerinden ayrılmış bandrol, 224 bin 800 boş makaron, 429 bin 480 dolu makaron, 10 kilogram kıyılmış tütün, 65 kilogram kıyılmış sarmalık tütün ve 78 bin boş sigara paketi ele geçirildi.

Gözaltına alınan 4 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.

Son Güncelleme: 19.07.2023 11:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.