Başkentte Erasmus projesine katılan yabancı öğretmen ve öğrenciler, Beypazarı'nı gezdi

ANKARA (AA) - Sincan Şehit Abdullah Büyüksoy Bilim ve Sanat Merkezinin (BİLSEM) koordinötürlüğündeki Erasmus Plus projesi kapsamında 5 ülkeden gelen Ankara'ya gelen öğretmen ve öğrenciler, Beypazarı ilçesinde kültür gezisine katıldı.Proje...

07 Haziran 2022 Salı 17:35
Başkentte Erasmus projesine katılan yabancı öğretmen ve öğrenciler, Beypazarı'nı gezdi

ANKARA (AA) - Sincan Şehit Abdullah Büyüksoy Bilim ve Sanat Merkezinin (BİLSEM) koordinötürlüğündeki Erasmus Plus projesi kapsamında 5 ülkeden gelen Ankara'ya gelen öğretmen ve öğrenciler, Beypazarı ilçesinde kültür gezisine katıldı.

Proje koordinatörü matematik öğretmeni Bilge Has Erdoğan, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Responsible Digital Natives" adlı Erasmus + KA229 projesi kapsamında Türkiye'ye gelen konukların, çalışmalarını tamamladığını bildirdi.

Konukların Polonya, Letonya, Hırvatistan, İspanya ve Hırvatistan'dan projeye katıldığını aktaran Erdoğan, "Projenin esas amacı dijital bağımlılık. Akıllı telefon bağımlılığı, internet bağımlılığı ve diğer bağımlılıkları aldık." ifadesini kullandı.

Hıdırlık Tepesi'ndeki cam terastan geziye başlayan konuklar, Beypazarı Belediyesi yetkililerine ve belediyenin turizm rehberi Bülent Erdemli’ye yardımlarından dolayı teşekkür etti.

Anahtar Kelimeler:
BeypazarıERASMUS
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.