Başkentte mezarlık ve camiler bayram için temizlendi

ANKARA (AA) - Ankara Büyükşehir Belediyesi, Kurban Bayramı öncesi mezarlık ve camilerde temizlik çalışmalarını tamamladı.Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, BELPA A.Ş. ekipleri 15 ilçede 970 camide, ANFA Genel Müdürlüğü ekipleri...

19 Temmuz 2021 Pazartesi 13:41
Başkentte mezarlık ve camiler bayram için temizlendi

ANKARA (AA) - Ankara Büyükşehir Belediyesi, Kurban Bayramı öncesi mezarlık ve camilerde temizlik çalışmalarını tamamladı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, BELPA A.Ş. ekipleri 15 ilçede 970 camide, ANFA Genel Müdürlüğü ekipleri de 25 ilçede 1150 mezarlıkta detaylı temizlik ve bakım çalışmasını Kurban Bayramı öncesi bitirdi.

ANFA Genel Müdürlüğü ekipleri, rutin temizlik çalışmalarının yanı sıra merkez ve ilçe mezarlıklarında detaylı temizlik ve bakım çalışması yaptı.

Ekipler, 18 araç ve 112 personelle mezarlıkları ziyarete hazır hale getirdi. Mahalle ve şehitlikler dahil 25 ilçede 1 aydır süren çalışmalar sonucunda 1066 mezarlığın temizlik işleri tamamlandı. Kurban Bayramı öncesi 1150 mezarlığın temizlik ve bakım-onarımı gerçekleştirildi.

BELPA A.Ş ekipleri de bayram namazında vatandaşların daha hijyenik ortamda ibadet edebilmeleri için camilerde genel temizlik çalışması yaptı. Yüzey temizleyicileri ve süpürgelerle camilerin iç ve dış temizliği yapılarak, 15 ilçede 970 cami bayram namazı için hazır hale getirildi.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.