Başkentte ormanlar jandarmaya emanet

ANKARA (AA) - Orman yangınları ile mücadele kapsamında jandarma ekipleri tarafından Ankara genelindeki tüm ormanlık alanlar kontrol ediliyor.İl genelinde olası yangınların önüne geçmek için Ankara İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler...

13 Ağustos 2021 Cuma 18:25
Başkentte ormanlar jandarmaya emanet

ANKARA (AA) - Orman yangınları ile mücadele kapsamında jandarma ekipleri tarafından Ankara genelindeki tüm ormanlık alanlar kontrol ediliyor.

İl genelinde olası yangınların önüne geçmek için Ankara İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler tarafından emniyet tedbirleri artırıldı.

Bu kapsamda 24 saat esasına göre, İl Jandarma Komutanlığı bünyesindeki 3 komando timi, 30 asayiş timi, 3 TEM unsuru, 1 KOM unsuru, 3 JASAT ekibi olmak üzere 150 personel görev yapıyor.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.