Bayat Mahallesinde Buluşma Günü

KONYA (AA) - Beyşehir'de "Bayat Mahallesi Buluşma Günü" etikinliği düzenlendi. Belediye Başkanı Murat Özaltun, Bayat Mahallesi'ndeki eski bir okul bahçesinde düzenlenen etkinlikte yaptığı konuşmada, mahalle sakinleri ile gurbetçi...

25 Ağustos 2018 Cumartesi 15:16
Bayat Mahallesinde Buluşma Günü

KONYA (AA) - Beyşehir'de "Bayat Mahallesi Buluşma Günü" etikinliği düzenlendi.

Belediye Başkanı Murat Özaltun, Bayat Mahallesi'ndeki eski bir okul bahçesinde düzenlenen etkinlikte yaptığı konuşmada, mahalle sakinleri ile gurbetçi vatandaşları bir araya getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Yoğun ilgi ve katılımlarından dolayı mahalle sakinlerine teşekkür eden Özaltun, "Beyşehir'in 67 mahallesine olduğu gibi Bayat'ta da talep edilen birçok hizmeti yerine getiriyoruz. İnşallah bundan sonra da hizmet etmeye devam edeceğiz." diye konuştu.

Etkinlikte, Beyşehir Belediyesi Mehteran Takımı'nın gösterisinin ardından katılımcılara yemek ve çeşitli içecek ikramında bulunuldu.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.