Bayındır Memur-Sen'den afet yardım kampanyasına 3 milyon lira bağış

ANKARA (AA) - Bayındır, Çevre, İnşaat, Yol, AFAD, Tapu ve Kadastro Çalışanları Birliği Sendikası (Bayındır Memur-Sen), yangın ve sel afeti yardım kampanyasına 3 milyon lira bağışta bulundu.Bayındır Memur-Sen'in kampanyaya yapacağı...

29 Eylül 2021 Çarşamba 15:02
Bayındır Memur-Sen'den afet yardım kampanyasına 3 milyon lira bağış

ANKARA (AA) - Bayındır, Çevre, İnşaat, Yol, AFAD, Tapu ve Kadastro Çalışanları Birliği Sendikası (Bayındır Memur-Sen), yangın ve sel afeti yardım kampanyasına 3 milyon lira bağışta bulundu.

Bayındır Memur-Sen'in kampanyaya yapacağı bağışa ilişkin Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanlığı'nda program düzenlendi.

Programda konuşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bu meselenin başladığı ilk andan itibaren, Memur Sendikaları Konfederasyonu (Memur-Sen) Genel Başkanı Ali Yalçın ve arkadaşlarının, tüm sivil toplum örgütleriyle bir koordinasyon kurarak nasıl bir yardımda bulunacaklarına ilişkin arayış içerisinde olduklarını söyledi.

Bu çabaları ve bağıştan dolayı Memur-Sen'e teşekkür eden Soylu, "Memur-Sen, AFAD'ın açtığı yangın ve sel destek bağış hesaplarına kendi üyeleriyle ve elde ettiği bağışlarla bir katkıda bulunmayı büyük bir hayırseverlik örneği olarak ortaya koyuyor. Sağ olsunlar." dedi.

Soylu, konuşmasının ardından 3 milyon lira tutarındaki bağışa ilişkin taahhütnameyi Bayındır Memur-Sen Genel Başkanı Soner Can Tufanoğlu'ndan teslim aldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.