Belediye Başkanı Çiftçi işçilerle yemek yedi

SİVAS (AA) - Gürün Belediye Başkanı Nami Çiftçi, taşeron düzenlemesiyle birlikte belediye bünyesinde görevli olup kadroya geçen işçilerle yemekte bir araya geldi.Asef Çoban Kültür Merkezi'nde düzenlenen yemekte Çiftçi, işçileri tebrik...

05 Mayıs 2018 Cumartesi 12:27
Belediye Başkanı Çiftçi işçilerle yemek yedi

SİVAS (AA) - Gürün Belediye Başkanı Nami Çiftçi, taşeron düzenlemesiyle birlikte belediye bünyesinde görevli olup kadroya geçen işçilerle yemekte bir araya geldi.

Asef Çoban Kültür Merkezi'nde düzenlenen yemekte Çiftçi, işçileri tebrik ederek kadrolarının hayırlı olmasını diledi.

Çiftçi, belediye bünyesinde yıllarca çalışmış, ilçenin her mahallesi için alın teri dökmüş işçilerin artık belediye güvencesi altına girdiğini aktararak, "Bundan sonraki dönemde tüm işlemleriniz Gürün Belediyesi Personel Limited Şirketimiz üzerinden yürüyecek ve bütün haklarınız belediyemiz tarafından sağlanacaktır." diye konuştu.

Programa birim amirleri ve 63 işçi katıldı.

Anahtar Kelimeler:
Gürün
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.