Belediye Başkanı Kaplan, esnafla bir araya geldi

ANKARA (AA) - Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, esnafla bir araya gelerek çalışmaları hakkında bilgi verdi.Kaplan, AK Parti Gençlik Kollara tarafından esnafa yönelik Aşağı Sanayi Sitesi'nde düzenlenen programda yaptığı konuşmada,...

07 Şubat 2019 Perşembe 13:41
Belediye Başkanı Kaplan, esnafla bir araya geldi

ANKARA (AA) - Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, esnafla bir araya gelerek çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Kaplan, AK Parti Gençlik Kollara tarafından esnafa yönelik Aşağı Sanayi Sitesi'nde düzenlenen programda yaptığı konuşmada, Beypazarı'nın güzelliklerine güzellik katmak için çalıştıklarını söyledi.

Sanayi sitesini rahatlatacak ve esnafa nefes aldıracak küçük sanayi sitesi kuracaklarını anlatan Kaplan, işsizlik sorununu çözmek için de çalışma yürüttüklerini ifade etti.

Kaplan, 600 kişiye evde bakım hizmeti verdiklerini, bu kişilerin evlerinin temizliğinin yapıldığını ve yakacak ihtiyaçlarının karşılandığını dile getirdi.

Esnaf ise ziyaretinden dolayı Kaplan'a teşekkür etti.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.