Beymen Club'tan fotoğraf yarışması

- Beymen Club, moda, şehir ve fotoğraf tutkunlarını "#BeymenClubİleYolSenin" fotoğraf yarışmasında bir araya getiriyor

05 Haziran 2018 Salı 11:39
Beymen Club'tan fotoğraf yarışması

İSTANBUL (AA) - Beymen Club, moda, şehir ve fotoğraf tutkunlarını "#BeymenClubİleYolSenin" fotoğraf yarışmasında bir araya getiriyor.

Beymen Club'tan yapılan açıklamaya göre, yarışmaya katılmak isteyenlerin, "#BeymenClubİleYolSenin" hashtag'i ile unutulmaz yolculuk fotoğraflarını Instagram'dan paylaşmaları yeterli oluyor.

4 Haziran Pazartesi başlayan ve 18 yaşından büyük herkesin katılabileceği "#BeymenClubİleYolSenin" fotoğraf yarışmasına katılan fotoğraflar; Beymen Artistik Direktörü Murat Türkili, Beymen Pazarlama İletişimi Genel Müdürü Yardımcısı Elif Tellaloğlu, Fotoğraf Sanatçısı Koray Birand, Fotoğraf Sanatçısı Çiler Geçici (@audiosoup), Fotoğraf Sanatçısı Mehmet Kırali (@civilking), Blogger Hande Çilek'ten (@gumuspusula) oluşan yarışma jürisi tarafından değerlendirilecek.

Son katılım tarihi 1 Temmuz Pazar olan yarışmada dereceye giren fotoğraflar, "#BeymenClubİleYolSenin" dijital sergisi dahilinde seçili Beymen Club'lardaki dijital ekranlarında ve Beymen Club sosyal medya hesaplarında sergilenecek.

Yarışmanın birincisi Beymen Club'tan 3 bin TL'lik, ikincisi 2 bin TL'lik, üçüncüsü ise bin TL'lik hediye çeki ile ödüllendirilecek. Katılım şartları ve yarışma koşullarında yapılan değişiklikler "https://www.beymenclub.com/content/beymenclubileyolsenin" sayfasında yayımlanacak.

Anahtar Kelimeler:
Beymen Club
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.