Beypazarı Belediye Başkanı Kaplan icraatlarını anlattı

ANKARA (AA) - Beypazarı Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı'nın AK Parti'li adayı Tuncer Kaplan, yaklaşık 5 yıllık görevi süresince yaptığı çalışmaları anlattı. Mustafa Cankara Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlenen toplantısı,...

09 Şubat 2019 Cumartesi 15:10
Beypazarı Belediye Başkanı Kaplan icraatlarını anlattı

ANKARA (AA) - Beypazarı Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı'nın AK Parti'li adayı Tuncer Kaplan, yaklaşık 5 yıllık görevi süresince yaptığı çalışmaları anlattı.

Mustafa Cankara Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlenen toplantısı, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Gökgöz, MHP İlçe Başkanı Erdoğan Orhan, her iki partinin ilçe gençlik kolları ve kadın kolları üyeleri ile çok sayıda partilinin katılımıyla gerçekleştirildi.

İcraatlarını slayt eşliğinde anlatan Belediye Başkanı Kaplan, projelerine ilişkin bilgiler verdi.

Kaplan, Beypazarı'na termal otel yapılması yönündeki projenin tamamlandığını söyledi.

Ayrıca, Beypazarı ilçesinden geçecek Ankara-İstanbul arası Yüksek Hızlı Tren projesinde, Beypazarı'nda bir istasyonun bulunduğunu dile getiren Kaplan, bunun için de var güçleriyle çeşitli kademelerdeki devlet büyükleri ve devlet temsilcileriyle görüşme içinde olduklarını kaydetti.

Kaplan, Hükümet Konağı inşaatının sürdüğünü, atış poligonunu tamamladıklarını, eski çöplüğü bertaraf ettiklerini, belediye binasının da Eski İtfaiye Meydanı'nda yapımının başladığını aktardı.

Anahtar Kelimeler:
Beypazarı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.