Beypazarı Belediye Başkanı Kaplan, yarışmalarda dereceye giren çocuklara hediye verdi

ANKARA (AA) - Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, çocukların evlerde sıkılmaması için düzenlenen resim, müzik ve şiir yarışmalarda dereceye giren çocuklara hediyelerini dağıttı. Belediyenin sesli yayın otobüsüyle ilçe sakinlerinin...

14 Mayıs 2021 Cuma 16:02
Beypazarı Belediye Başkanı Kaplan, yarışmalarda dereceye giren çocuklara hediye verdi

ANKARA (AA) - Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, çocukların evlerde sıkılmaması için düzenlenen resim, müzik ve şiir yarışmalarda dereceye giren çocuklara hediyelerini dağıttı.

Belediyenin sesli yayın otobüsüyle ilçe sakinlerinin de bayramını tebrik eden Kaplan, yarışmada dereceye giren öğrencileri mahallelerinde ziyaret ederek evlerinin önünde hediyelerini takdim etti.

Kaplan, hediye dağıtarak çocuklara ikinci bayramı yaşattıklarını söyledi. Hediyelerini alan çocuklar da Kaplan'a teşekkür etti.





Anahtar Kelimeler:
BeypazarıTuncer Kaplan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.