Beypazarı Emniyet Müdürlüğü yeni binasına taşındı

ANKARA (AA) - Beypazarı Emniyet Müdürlüğü, Kurtuluş Mahallesi'ndeki yeni binasına taşındı.İlçe Emniyet Müdürü Hasan Ünlü, binanın, uzun süren çalışmaların ardından Emniyet Müdürlüğü olarak kullanılmaya uygun hale getirildiğini...

06 Nisan 2021 Salı 19:08
Beypazarı Emniyet Müdürlüğü yeni binasına taşındı

ANKARA (AA) - Beypazarı Emniyet Müdürlüğü, Kurtuluş Mahallesi'ndeki yeni binasına taşındı.

İlçe Emniyet Müdürü Hasan Ünlü, binanın, uzun süren çalışmaların ardından Emniyet Müdürlüğü olarak kullanılmaya uygun hale getirildiğini söyledi.

Emniyet Müdürlüğü, Merkez Polis Karakol Amirliği, Trafik Büro Amirliği ve diğer birimlerle birlikte yeni binaya taşındıklarını belirten Ünlü, "Yeni binada birimleri ve kısımları amirlik olarak ayrı ayrı yerleştirdik. Sorgulama odaları, tutuk odası, ifade alma odasıyla Emniyet Müdürlüğü olarak hizmetlerimiz sürdüreceğiz." dedi.

Öte yandan, binanın en üst katında bulunan konferans salonuna, şehit özel hareket polisi Mahmut Bilgin'in adı verildi.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.