Beypazarı Kaymakamı Erdoğan, şehit aileleri ve gazileri ziyaret etti

ANKARA (AA) - Beypazarı Kaymakamı Oktay Erdoğan, ilçedeki şehit aileleri ile Kıbrıs Barış Harekatı gazilerini ziyaret etti.Erdoğan, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Haluk Muharrem Uzun ile İncepelit ve Yoğunpelit mahallelerinde ikamet eden...

08 Şubat 2022 Salı 16:08
Beypazarı Kaymakamı Erdoğan, şehit aileleri ve gazileri ziyaret etti

ANKARA (AA) - Beypazarı Kaymakamı Oktay Erdoğan, ilçedeki şehit aileleri ile Kıbrıs Barış Harekatı gazilerini ziyaret etti.

Erdoğan, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Haluk Muharrem Uzun ile İncepelit ve Yoğunpelit mahallelerinde ikamet eden şehit Bünyamin Nacak, Nuh Alper Bol'un aileleri ile Kıbrıs gazileri Halil Kılıç ve Hasan Hüseyin Koçer'e ziyarette bulundu.

Şehit aileleri ve gazilerinden talepleri olup olmadığını soran Erdoğan, "Şehit ailelerimiz başımızın tacıdır. Devletimizle, milletimizle onların yanındayız. Onların yalnız olmadıklarını göstermeye çalışıyoruz." dedi.

Erdoğan, şehit aileleri ve gazileri ziyaretlerin süreceğini kaydetti.


Anahtar Kelimeler:
BeypazarıGazişehit Ailesi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.