Beypazarı Kaymakamı Oktay Erdoğan esnafı ziyaret etti

ANKARA (AA) - Beypazarı Kaymakamı Oktay Erdoğan, ilçedeki esnafı ziyaret etti.Erdoğan, Beypazarı'nın tarım ve turizm potansiyelinin oldukça yüksek olduğunu belirterek, "Böylesi bir ilçede esnaf ne bekliyor, beklentileri nelerdir? Esnafı...

09 Haziran 2022 Perşembe 17:25
Beypazarı Kaymakamı Oktay Erdoğan esnafı ziyaret etti

ANKARA (AA) - Beypazarı Kaymakamı Oktay Erdoğan, ilçedeki esnafı ziyaret etti.

Erdoğan, Beypazarı'nın tarım ve turizm potansiyelinin oldukça yüksek olduğunu belirterek, "Böylesi bir ilçede esnaf ne bekliyor, beklentileri nelerdir? Esnafı gezerek alıyoruz. Hem de esnafla son bir durum değerlendirmesinde bulunuyoruz. Turizm anlamında, Beypazarı'na daha da bir ivme kazandırmanın yollarını arıyoruz." dedi.

Beypazarı ilçesinde el sanatlarına gereken desteği vererek kaybolmaya yüz tutmuş el sanatlarını yaşatmaya çalışacaklarını ifade eden Erdoğan, ilçede hafta sonu yapılacak festivale tüm Ankaralıları davet etti.

Erdoğan, bundan sonra Ticaret Odası Başkanlığından başlayarak ilçedeki meslek odalarını da ziyaret edeceğini ve istişarelerde bulunacağını sözlerine ekledi.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.