Beypazarı Kaymakamlığı, Ramazan öncesi yardımda bulunacak:

ANKARA (AA) - Beypazarı Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfının (SYDV), ilçede bulunan yardıma muhtaç aile ve kişilere ramazan ayı öncesinde nakit yardımında bulunacağı bildirildi.SYDV Müdürü Alaettin Biçen, ilçede yaşayan...

08 Nisan 2021 Perşembe 16:33
Beypazarı Kaymakamlığı, Ramazan öncesi yardımda bulunacak:

ANKARA (AA) - Beypazarı Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfının (SYDV), ilçede bulunan yardıma muhtaç aile ve kişilere ramazan ayı öncesinde nakit yardımında bulunacağı bildirildi.

SYDV Müdürü Alaettin Biçen, ilçede yaşayan yardıma ve bakıma muhtaç kişi ve ailelerin hesaplarına yaklaşan ramazan öncesi 400 lira yatırılacağını belirtti.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da ramazan yardımı olarak belirlenen paranın en alt kesim gelir grubu vatandaşların hesaplarına yatırılacağını aktaran Biçen, Kaymakamlığın her zaman vatandaşın yanında ve destekçisi olduğunu vurguladı.

Biçen, bu yıl ilçede 1700 ton dolayında kömür dağıtımı da yapıldığını kaydetti.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.