Beypazarı Ticaret Odasında yeni dönem

ANKARA (AA) - Beypazarı Ticaret Odasında seçimlerin ardından meclis ve yönetim kurulu üyelerine yönelik bilgilendirme semineri düzenlendi. Odadan yapılan açıklamada, seçimlerin ardından yeni olaşan mecliste, meclis üyeleri ve yönetim kurulu...

03 Mayıs 2018 Perşembe 16:12
Beypazarı Ticaret Odasında yeni dönem

ANKARA (AA) - Beypazarı Ticaret Odasında seçimlerin ardından meclis ve yönetim kurulu üyelerine yönelik bilgilendirme semineri düzenlendi.

Odadan yapılan açıklamada, seçimlerin ardından yeni olaşan mecliste, meclis üyeleri ve yönetim kurulu üyelerine yönelik bilgilendirme semineri düzenlendiği ve seminerde akreditasyon sistemi, oda organlarının görevleri ile Oda ve Borsa Kanunu hakkında bilgi aktarıldığı belirtildi.

Beypazarı Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Göçmen, seminerde yaptığı sunumda, 2015-2018 yıllarını kapsayan Stratejik Plan ve 2018 yılı iş planının gözden geçirildiğini belirterek, göçmen, stratejik plan yenilenmesi için ilk adım olarak İç Paydaş Çalıştayı ve SWOT Analizi çalışmasını tamamladıklarını aktardı.

Seminere Ticaret Odası Meclis Başkanı Hamdi Ayanoğlu ile Genel Sekreter Mehmet Yurdakul da katıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.