Beypazarı, Türkiye Dağ Bisikleti Yarışmasına ev sahipliği yapacak

ANKARA(AA) - Beypazarı'nda, Bisiklet Federasyonu, Kaymakamlık ve Belediye iş birliğiyle düzenlenen Türkiye Dağ Bisikleti Yarışması, yarın başlayacak.İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Özgür Bediz, gazetecilere açıklamasında yarışma kapsamında...

26 Haziran 2021 Cumartesi 12:23
Beypazarı, Türkiye Dağ Bisikleti Yarışmasına ev sahipliği yapacak

ANKARA(AA) - Beypazarı'nda, Bisiklet Federasyonu, Kaymakamlık ve Belediye iş birliğiyle düzenlenen Türkiye Dağ Bisikleti Yarışması, yarın başlayacak.

İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Özgür Bediz, gazetecilere açıklamasında yarışma kapsamında Bisiklet Federasyonu temsilcileri ile parkurları belirlediklerini, yarışma kayıtlarının Mustafa Cankara Kongre ve Kültür Merkezinde bugün saat 14.00 itibariyle başlayacağını aktardı.

Bediz, yarın 09.00'da Beypazarı Belediyesi önünde başlayacak yarışmada bisikletçilerin Türkiye'nin en zorlu parkurları arasında gösterilen 4 bin 350 metrelik etabı önde tamamlamak için mücadele vereceğini bildirdi.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.