Beypazarı yaylaları sonbahar renklerine büründü

ANKARA (AA) - Ankara'nın Beypazarı ilçesindeki Karaşar Eğriova, Belenova, Kuyucak, Sarıalan, Çukurören yaylalarında sonbahar renkleri hakim.Doğa yürüyüşü, çadırlı kamp yapmak ya da günübirlik dinlenmek için tercih edilen yaylalarda...

02 Kasım 2021 Salı 18:12
Beypazarı yaylaları sonbahar renklerine büründü

ANKARA (AA) - Ankara'nın Beypazarı ilçesindeki Karaşar Eğriova, Belenova, Kuyucak, Sarıalan, Çukurören yaylalarında sonbahar renkleri hakim.

Doğa yürüyüşü, çadırlı kamp yapmak ya da günübirlik dinlenmek için tercih edilen yaylalarda sonbaharda ayrı bir görsel güzellik yaşanıyor.

Karaşar Mahallesi muhtarı Mehmet Gürlek, Beypazarı’nın gerek tarihi dokusu gerek konak evleri gerekse de yaylalarıyla başkentin en gözde ilçelerinden biri olduğunu belirterek, özellikle bu mevsimde yaylalarda renk cümbüşü yaşandığını ifade etti.


Anahtar Kelimeler:
BeypazarıSonbaharYayla
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.