Beypazarı'nda asfaltlama çalışmaları

ANKARA (AA) - Beypazarı ilçesinde ekiplerin asfaltlama çalışmaları devam ediyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Başören, Köst, Doğanyurt, Dağşeyhler, Nuhhoca, Aşağıgüney, Yukarıgüney,...

18 Kasım 2020 Çarşamba 13:14
Beypazarı'nda asfaltlama çalışmaları

ANKARA (AA) - Beypazarı ilçesinde ekiplerin asfaltlama çalışmaları devam ediyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Başören, Köst, Doğanyurt, Dağşeyhler, Nuhhoca, Aşağıgüney, Yukarıgüney, Yıldız ve Dudaş mahalle yollarının asfaltlandığı belirtildi.

Başören Mahallesi'ne kadar olan 10 kilometrelik alanın da asfaltlandığı aktarılan açıklamada, "Buradan itibaren de diğer köy yolları dökme asfaltla kaplandı. Halen Keltepe bölgesinde yol yapım, genişletme çalışmaları iş makinaları tarafından sürdürülüyor. Bazı alanlardaki aksaklık ve düzenlemeler sonrasında grup yolu tamamen asfaltla kaplanarak mahallelerin hizmetine sunulacak." ifadeleri kullanıldı.

Anahtar Kelimeler:
BeypazarıEkiplerAsfaltlama
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.