Beypazarı'nda elektrik kesintisi

ANKARA (AA)- Beypazarı ilçe merkezinin Rüstempaşa, Cumhuriyet ve Ayvaşık mahallelerinde planlı bakım, iyileştirme ve yüksek gerilim hizmet alım çalışmaları dolaysıyla elektrik kesintisine gidilecek.Enerjisa Başkent Elektrik Beypazarı Operasyon...

18 Ağustos 2021 Çarşamba 12:48
Beypazarı'nda elektrik kesintisi

ANKARA (AA)- Beypazarı ilçe merkezinin Rüstempaşa, Cumhuriyet ve Ayvaşık mahallelerinde planlı bakım, iyileştirme ve yüksek gerilim hizmet alım çalışmaları dolaysıyla elektrik kesintisine gidilecek.

Enerjisa Başkent Elektrik Beypazarı Operasyon Merkezi Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, 19 Ağustos 2021 Perşembe günü Rüstempaşa mahallesi Olukbaşı, Derbencik, Köprübaşı ve Arkbaşı sokaklara, Cumhuriyet Mahallesi İnözü, Kalınyol ve İnözü İnce yol mevkiine, Ayvaşık Mahallesi Akkol Bağları sokak, Reşide Torun sokak ile Kumsuren Sağ Küme sokağa sabah 09.30 ile 17.30 saatleri arasında enerji verilemeyecek.

Anahtar Kelimeler:
Beypazarı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.