Beypazarı'nda hasar tespit çalışmaları

ANKARA (AA) - Ankara'nın Beypazarı ilçesinde geçtiğimiz günlerde etkili olan sağanak ve doluyla ilgili hasar tespit çalışması yapıldı.Şiddetli sağanak ve dolunun ardından Kuyucak, Fasıl ve Köşebükü mahalle muhtarları, İlçe Gıda...

09 Ağustos 2018 Perşembe 19:15
Beypazarı'nda hasar tespit çalışmaları

ANKARA (AA) - Ankara'nın Beypazarı ilçesinde geçtiğimiz günlerde etkili olan sağanak ve doluyla ilgili hasar tespit çalışması yapıldı.

Şiddetli sağanak ve dolunun ardından Kuyucak, Fasıl ve Köşebükü mahalle muhtarları, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne başvuruda bulunarak meydana gelen zararın yerinde hasar tespitinde bulunmasını istedi.

İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Yavuz Ekici, sel sularının ve yağmurun hasar verdiği alanda yüzde 70 hasar tespitinin yapıldığını söyledi.

Ekiplerin bin 200 dönümlük alanda hasar çalışmasını tamamladıklarını belirten Ekici, "Bu bölgede ürünlerde yüzde 70 hasar var. Hasarın başında da havuç, marul ve soğan tarlaları zarar gördü. İlgili kurumlarla yazışmalarımız sürüyor." diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
Beypazarı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.