Beypazarı'nda sokak hayvanları unutulmadı

ANKARA (AA) - Beypazarı Belediyesi ekipleri, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında hafta sonunda uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanları için yem ve mama bıraktı.İlçe Belediye...

23 Ocak 2021 Cumartesi 16:55
Beypazarı'nda sokak hayvanları unutulmadı

ANKARA (AA) - Beypazarı Belediyesi ekipleri, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında hafta sonunda uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanları için yem ve mama bıraktı.

İlçe Belediye Başkan Yardımcısı Osman Karadede, yaptığı açıklamada, sokak hayvanlarını aç bırakmamak için ekiplerin çalıştığını söyledi.

Karedede, belirli noktalara yem ve mama bıraktıklarını ifade etti.

- Tekke yaylası beyaza büründü

Beypazarı ilçesindeki Tekke yaylası, güzelliğiyle büyülüyor.

Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğünce, ilçe merkezine 10 kilometre uzaklıktaki mesire yeri olarak belirlenen Tekke yaylası beyaz örtüyle kaplandı.

Vatandaşlardan İsmail Kiraz, hafta içi bölgenin yoğun ziyaretçi aldığını kaydetti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.