Beypazarı'nda "tam kapanma" sürecinde sessizlik hakim

ANKARA (AA) - Ankara'nın Beypazarı ilçesinde, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında yurt genelinde uygulanan "tam kapanma" nedeniyle sessizlik hakim oldu.Normal zamanda çok sayıda yerli yabancı ziyaretçiyi ağırlayan...

12 Mayıs 2021 Çarşamba 15:03
Beypazarı'nda

ANKARA (AA) - Ankara'nın Beypazarı ilçesinde, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında yurt genelinde uygulanan "tam kapanma" nedeniyle sessizlik hakim oldu.

Normal zamanda çok sayıda yerli yabancı ziyaretçiyi ağırlayan tarihi ve turistik ilçe, Ramazan Bayramı öncesinde sessizliğe büründü.

Beypazarı ilçesinde otel işletmeciliği yapan Necip Emreli, Beypazarı'nın başkentin en gözde ilçeleri arasında bulunduğunu belirterek, "Beypazarı sessizliğe büründü. Biz buna alışık değildik ama yapacak bir şeyimiz de yok. Umarım bu musibet hastalık bir an önce sona erer. O zaman derin bir nefes almış olacağız." diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.