Beypazarı'nda tarlalarda ürün gelişimlerine ilişkin kontrol

ANKARA (AA) - Beypazarı Tarım ve Orman İlçe Müdürlüğü tarımsal ürünlerin gelişimlerine ilişkin kontrol yapıldı.Tarım ve Orman İlçe Müdürü Esin Korkmaz beraberinde ekiplerle arazilerde ekilen hububatın gelişimine ilişkin inceleme yaptı.Korkmaz,...

16 Kasım 2020 Pazartesi 13:27
Beypazarı'nda tarlalarda ürün gelişimlerine ilişkin kontrol

ANKARA (AA) - Beypazarı Tarım ve Orman İlçe Müdürlüğü tarımsal ürünlerin gelişimlerine ilişkin kontrol yapıldı.

Tarım ve Orman İlçe Müdürü Esin Korkmaz beraberinde ekiplerle arazilerde ekilen hububatın gelişimine ilişkin inceleme yaptı.

Korkmaz, başlattıkları çalışma ile tarımsal ürünlerin gelişimlerini takip altında tuttuklarını söyledi.

Özellikle hububat ürünlerinin çimlenmeye başlamasının sonrasında tarlalarda ürün gelişimi kontrollerini sürdürdüklerini dile getiren Korkmaz, "Beypazarı ilçesinde çiftçinin yanında ve destekçisi olmaya devam ediyoruz. Başkentin tarımda en verimli topraklarına sahip ilçede yılda 4 ürün alındığı görülmekte. Biz de tarımdaki gelişmelerle çiftçimizin yanındayız ve onlara destek olmaya devam ediyoruz." dedi.





Anahtar Kelimeler:
BeypazarıTarlaürün
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.