Beypazarı'nın taşra mahallelerinde bekçiler görev yapacak

ANKARA (AA) - Ankara'nın Beypazarı ilçesine bağlı 6 taşra mahallesinde çarşı ve mahalle bekçileri jandarma ekipleriyle görev yapacak. Beypazarı İlçe Jandarma Komutanlığında göreve başlayan 15 bekçi, Oymaağaç, Dibecik, Kızılcasöğüt,...

17 Aralık 2020 Perşembe 13:49
Beypazarı'nın taşra mahallelerinde bekçiler görev yapacak

ANKARA (AA) - Ankara'nın Beypazarı ilçesine bağlı 6 taşra mahallesinde çarşı ve mahalle bekçileri jandarma ekipleriyle görev yapacak.

Beypazarı İlçe Jandarma Komutanlığında göreve başlayan 15 bekçi, Oymaağaç, Dibecik, Kızılcasöğüt, Gürsöğüt, Tahir ve Kırbaşı bölgesinde görevlendirildi.

Oymaağaç Muhtarı Ergün Tuncel, yaptığı açıklamada, bekçilerin göreve başlamasıyla hırsızlıkların önüne geçileceğini söyledi.

Mahallelerine üç bekçi verildiğini belirten Tuncel, "Geçtiğimiz yıllarda pek çok hırsızlıklar yaşandı. İnşallah bundan sonra böyle olaylar yaşanmayacaktır." dedi.


Anahtar Kelimeler:
BeypazarıBekçi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.