Beyşehir'de geçici işçiler noter kurasıyla belirlendi

KONYA (AA) - Beyşehir ilçesinde, eğitim kurumlarında 9 ay süreyle geçici olarak istihdam edilecek işçiler noter huzurunda çekilen kurayla belirlendi. Beyşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı okullarda İŞKUR’un toplum yararına...

01 Ekim 2019 Salı 14:41
Beyşehir'de geçici işçiler noter kurasıyla belirlendi

KONYA (AA) - Beyşehir ilçesinde, eğitim kurumlarında 9 ay süreyle geçici olarak istihdam edilecek işçiler noter huzurunda çekilen kurayla belirlendi.

Beyşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı okullarda İŞKUR’un toplum yararına program (TYP) kapsamında 9 ay süreyle çalışacak 52 temizlik işçisi ve 30 güvenlik görevlisi için kura çekimi yapıldı.

Beyşehir Kubadabad Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde yapılan kura çekimi sonrası asil ve yedek 52 temizlik görevlisi, ile 30 güvenlik görevlisinin isimleri belirlendi.

Beyşehir İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Rüştü Beğendi'nin nezaret ettiği noter kura çekiminde İŞKUR yetkilileri, önce başvuru sahiplerini toplum yararına program hakkında bilgilendirdi, yöneltilen soruları cevaplandırdı.

İşe alınaların 9 ay süreyle istihdam edileceği öğrenildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.