Beyşehir'de kar yağışı

KONYA (AA) - Beyşehir ilçesinde, sabah erken saatlerden itibaren etkili olan kar yağışı ilçeyi beyaza bürüdü.Beyşehir'de yüksekliği 15 santimetreyi bulan kar, ulaşım ile balıkçılık faaliyetlerini de etkiledi. Kar yağışı nedeniyle...

06 Ocak 2019 Pazar 17:18
Beyşehir'de kar yağışı

KONYA (AA) - Beyşehir ilçesinde, sabah erken saatlerden itibaren etkili olan kar yağışı ilçeyi beyaza bürüdü.

Beyşehir'de yüksekliği 15 santimetreyi bulan kar, ulaşım ile balıkçılık faaliyetlerini de etkiledi.

Kar yağışı nedeniyle yolları ulaşıma açık tutabilmek için seferber olan Beyşehir Belediyesi ekipleri iş makineleriyle çalışma başlattı.

Karayolları ve Konya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ise ilçe merkezini Konya, Isparta, Antalya,Derebucak ve Seydişehir'e bağlayan ana yollarda ve dış mahalle yollarında kar temizliği çalışmalarına hız verdi.

Kar yağışı nedeniyle Beyşehir Gölü kıyılarında karla dolan balıkçı tekneleri kartpostallık görüntüler oluştururken, balıkçılık faaliyetlerine ara verildi.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.