Bilgin ve Demirgil'den 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü mesajı

SİVAS (AA) - Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin ile Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Hakan Demirgil, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.Bilgin mesajında, hain FETÖ'nün şer çetesi...

14 Temmuz 2022 Perşembe 14:18
Bilgin ve Demirgil'den 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü mesajı

SİVAS (AA) - Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin ile Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Hakan Demirgil, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Bilgin mesajında, hain FETÖ'nün şer çetesi tarafından milli iradeyi ve Türk halkının sarsılmaz birliğini hedef alan işgal girişiminin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliği ve milletin iradesi karşısında başarısız olduğunu hatırlattı.

15 Temmuz gecesinde milletin, canları pahasına şanlı bir vatan müdafaası örneği gösterdiğini vurgulayan Bilgin, "Tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet ilkeleri etrafında birleşmiş ve halkın gücünün üstünde bir güç olmadığını tüm dünyaya göstermiştir. Ölüm saçan makinelere karşı bedenlerini kalkan yapan ve adeta etten duvar olan şahsiyetli milletimiz, Cumhurbaşkanımızın çağrısına uyarak meydanlarda toplanmış, vatan savunması uğruna binlerce kişi gazi olurken, 251 şehit verilmiştir." ifadelerini kullandı.

- SESOB Başkanı Demirgil'in mesajı

SESOB Başkanı Hakan Demirgil ise ülkenin birlik ve beraberliğini kimsenin bozmaya gücünün yetmeyeceğini belirtti.

Ülkenin huzurunu ve birliğini bozacak hiçbir girişime Türk milletinin, vatan sevdalılarının müsaade etmeyeceğini vurgulan Demirgil, şunları kaydetti:

"Devletinin birlik ve beraberliğini ve milletimizin serbest iradesi ile seçilmiş Cumhuriyet hükümetimizi ve demokratik rejimimizi açıkça tehdit eden bu hain girişimi bir kez daha kınıyoruz. Ahilik gelenek ve kültüründen gelen her zaman devletinin ve milletinin yanında yer alan, aileleri ve yanlarında çalışanlarla birlikte ülkemizin dörtte birini temsil eden esnaf ve sanatkarlarımız, nereden ve kimden gelirse gelsin, darbelere karşı dimdik ayakta durmuş ve ayakta olmaya devam edecektir."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.