Bünyan Belediyesinden toplu sözleşme sevinci

KAYSERİ (AA) - Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanlığı ile Bünyan Belediyesi Personel Limited Şirketi arasında bir süredir devam eden toplu iş sözleşme görüşmeleri anlaşmayla sonuçlanarak imza altına alındı.Sendikadan yapılan...

28 Aralık 2021 Salı 13:22
Bünyan Belediyesinden toplu sözleşme sevinci

KAYSERİ (AA) - Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanlığı ile Bünyan Belediyesi Personel Limited Şirketi arasında bir süredir devam eden toplu iş sözleşme görüşmeleri anlaşmayla sonuçlanarak imza altına alındı.

Sendikadan yapılan yazılı açıklamaya göre, Bünyan Belediyesinde gerçekleşen törene Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı Serhat Çelik, Belediye Başkanı Özkan Altun, belediye ve sendika yetkilileri ile işçiler katıldı.

Sözleşmenin 2 yılı kapsadığını belirten Çelik, üyelerinin aylık kazançlarına yüzde 46 zam yapıldığını, ikinci yılında devlet memurlarına gelen her türlü zam ve enflasyon farkı oranında artış olacağının aktardı.

Belediye Başkanı Altun ise işçilerin özverili çalıştığını belirterek, emeklerinin karşılıklarını tam manada karşılayabilmek için ellerinden geleni yaptıklarını kaydetti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.