Bünyan'da 5 yaşındaki Yusuf, kumbarasını Suriyeli çocuklar için bağışladı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'nin Bünyan ilçesinde 5 yaşındaki Yusuf Güneş, kumbarasında biriktirdiği paraları, Suriye'deki çocuklar için bağışladı.Bünyan Müftülüğü Şube Müdürü Yasin Güneş'in oğlu Yusuf Güneş, Türkiye...

08 Temmuz 2021 Perşembe 15:31
Bünyan'da 5 yaşındaki Yusuf, kumbarasını Suriyeli çocuklar için bağışladı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'nin Bünyan ilçesinde 5 yaşındaki Yusuf Güneş, kumbarasında biriktirdiği paraları, Suriye'deki çocuklar için bağışladı.

Bünyan Müftülüğü Şube Müdürü Yasin Güneş'in oğlu Yusuf Güneş, Türkiye Diyanet Vakfının yayınladığı bir videoda, Suriye'deki bir çadır kentte sel felaketine maruz kalan çocukların ayakkabısız dolaştığı görünce, babasına kumbarasındaki bağışlamak istediğini söyledi.

Yusuf Güneş, kumbarasını, babası ile ziyaret ettiği Bünyan Müftüsü Mahmut Taşyapan'a teslim etti.

Taşyapan, "Allah, evladımızı ömrü boyunca cömert, merhametli eylesin. Minik yavrumuzun bu davranışı herkese örnek olsun." dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.