Bünyan'da tıbbi sülük üretim tesisi kuruldu

KAYSERİ (AA) - Bünyan Belediye Başkanı Özkan Altun, Elbaşı Mahallesi'nde bir girişimcinin kurduğu tıbbi sülük üretim tesisini gezdi.Başkan Altun'a, mahalle Muhtarı Ramazan Tek ve işletme yetkilileri eşlik etti.Altun, burada yaptığı...

23 Kasım 2020 Pazartesi 10:38
Bünyan'da tıbbi sülük üretim tesisi kuruldu

KAYSERİ (AA) - Bünyan Belediye Başkanı Özkan Altun, Elbaşı Mahallesi'nde bir girişimcinin kurduğu tıbbi sülük üretim tesisini gezdi.

Başkan Altun'a, mahalle Muhtarı Ramazan Tek ve işletme yetkilileri eşlik etti.

Altun, burada yaptığı değerlendirmede, "İlçemizde açılan her yeni işletme, her yeni tesis bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor. Girişimcimiz tarafından açılan tıbbi sülük üretim tesisini gezerek, yapacakları faaliyetler hakkında bilgi aldık. İlçemizde açılan farklı tesislerden olan bu çiftlikte üretilen sülükler, yardımcı tıp alanında ve kozmetik sektöründe kullanılmak üzere iç ve dış piyasadan gelen talepleri karşılayacak." dedi.

Anahtar Kelimeler:
TesisBünyanSülük
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.