Buruciye satranç turnuvası başladı

SİVAS (AA) - Sivas Valiliği himayelerinde İl Özel İdaresi, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Türkiye Satranç Federasyonu ile Buruciye AŞ'nin katkılarıyla düzenlenen Buruciye Satranç Turnuvası başladı.İl Özel İdaresinden yapılan açıklamada,...

04 Ağustos 2021 Çarşamba 15:24
Buruciye satranç turnuvası başladı

SİVAS (AA) - Sivas Valiliği himayelerinde İl Özel İdaresi, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Türkiye Satranç Federasyonu ile Buruciye AŞ'nin katkılarıyla düzenlenen Buruciye Satranç Turnuvası başladı.

İl Özel İdaresinden yapılan açıklamada, bu yıl dördüncüsü düzenlenen ve 4-5 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek turnuvaya 41 ilden ve yurt dışından 197 sporcu katılıyor.

4 farklı kategoride düzenlenen turnuva Tarihi Kent Meydan'ında yer alan Buruciye Medresesi'nde 2 gün devam edecek.

Sivas'ta geleneksel hale gelen Buruciye Satranç Turnuvası'na ev sahipyliği yaptıkları için mutlu olduklarını belirten İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Kadir Algın, "Sivas olarak turnuvaya iyi bir ev sahipliği yapacağımıza inanıyorum. Turnuvanın startını verdik. Tüm katılımcılara başarılar dilerim." ifadelerini kullandı.

Turnuva sonunda dereceye girecek sporculara ödülleri düzenlenecek törenle takdim edilecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.