Büyükkılıç, AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı İstişare Toplantısını değerlendirdi

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, kentte gerçekleştirilen AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı İstişare Toplantısı ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.Büyükkılıç, yaptığı yazılı açıklamada,...

21 Haziran 2021 Pazartesi 13:14
Büyükkılıç, AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı İstişare Toplantısını değerlendirdi

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, kentte gerçekleştirilen AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı İstişare Toplantısı ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Büyükkılıç, yaptığı yazılı açıklamada, Büyükşehir Belediyesinin ev sahipliğinde AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki başkanlığında yerel yönetimler başkan yardımcıları ile 9 büyükşehir belediye başkanının katılımıyla düzenlenen Yerel Yönetimler İstişare Toplantısı'nın son derece verimli geçtiğini, toplantıda belediyecilik vizyonu ve yerel yönetimlerle izlenecek yeni yolların konuşulduğunu belirtti.

Belediye başkanlarını Kayseri'de ağırlamaktan mutluluk duyduklarını ifade eden Büyükkılıç, şunları kaydetti:

"Tarihi kent Kayseri'miz 3 gün boyunca yerel yönetimler başkanlığı heyeti ile dokuz belediye başkanını ağırladı. Şehrimizin güzelliklerini bir de onların ağzından dinledik. Bizler sevdalı olduğumuz şehrimiz ve ülkemiz için çaba gösteriyoruz. Bulunduğumuz görevin hem vebalini hem de kıymetini biliyoruz. Belediyecilik hizmetlerimizle örnek ve öncü çalışmalar yapmaya devam ediyoruz. Elhamdülillah meyvelerini de topluyoruz. Cumhurbaşkanımızın şahsında, devletimizin tüm kurumlarının desteği ile bundan sonra da aynı hizmet aşkıyla çalışmaya devam edeceğiz. İstişarelerde bulunduğumuz toplantımız çok verimli geçti. Toplantının yanı sıra misafirlerimiz ticareti, endüstrisi, sağlığı, gastronomisi, turizmi, tarihi ve doğa güzellikleriyle bir cazibe merkezi olan Kayseri'mizi daha yakından tanıma fırsatı buldular. Başkanlarımızın şehrimize, hizmetlerimize yönelik övgü dolu sözleri bizleri çok memnun etti. Kayseri'mizde ağırladığımız AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki'ye, milletvekillerimize, yerel yönetimler başkan yardımcılarımıza ve belediye başkanlarımıza teşekkür ediyorum."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.