Büyükşehir Belediyesinden 750 otobüs şoförlerine hizmet içi eğitim

KAYSERİ (AA) - Kayseri Mesleki Eğitim ve Kültür AŞ (KAYMEK) tarafından düzenlenen "Özel Halk Otobüsü Şoförleri Eğitim Programı" kapsamında 750 şoföre eğitim verildi.Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, KAYMEK...

03 Eylül 2021 Cuma 11:29
Büyükşehir Belediyesinden 750 otobüs şoförlerine hizmet içi eğitim

KAYSERİ (AA) - Kayseri Mesleki Eğitim ve Kültür AŞ (KAYMEK) tarafından düzenlenen "Özel Halk Otobüsü Şoförleri Eğitim Programı" kapsamında 750 şoföre eğitim verildi.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, KAYMEK AŞ Huzur Çınarı Aile Danışmanlık ve Rehberlik Merkezi tarafından gerçekleştirilen ve Ulaşım AŞ ile Halk Otobüsçüleri Esnaf Odası mensubu otobüs şoförlerinin katıldığı programda, psikolojik danışman Muhammed Ali Akdağ tarafından eğitim verildi.

Eğitimde, meslek etiği, öfke kontrolü, zor insanla diyalog, ikna, stres yönetimi gibi başlıklar ele alınırken, şoförlerin problemleri, çözümleri ve vatandaşa daha iyi hizmet vermenin yolları konuşuldu.

Etkinliğe katılan 750 özel halk otobüsü şoförüne 6 saat eğitim verildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.