Büyükşehir Belediyesinden personele yangın eğitimi

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesi ve Sivil Savunma Uzmanlığı tarafından personele yangından korunma, yangın söndürme ve ilk yardım eğitimi verildi.Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, İtfaiye Daire Başkanlığı, İnsan...

23 Mart 2021 Salı 14:05
Büyükşehir Belediyesinden personele yangın eğitimi

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesi ve Sivil Savunma Uzmanlığı tarafından personele yangından korunma, yangın söndürme ve ilk yardım eğitimi verildi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, İtfaiye Daire Başkanlığı, İnsan Kaynakları Başkanlığı ve Sivil Savunma Uzmanlığının personele yönelik düzenlediği eğitim, belediye meclis salonunda gerçekleştirildi.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında gerçekleşen eğitim seminerine, İnsan Kaynakları Daire Başkanı Kadir Taşkesen ve sivil savunma uzmanı Mehmet Karakaş ile Büyükşehir Belediyesi birimlerinde görevli personel katıldı.

Eğitimde Afet Koordinasyon ve Planlama Amiri Orhan Canpolat, evde, araçta çıkacak yangınlara nasıl müdahale edileceğini anlattı.

Ülke genelinde 53 şehrin 112 Çağrı Merkezi'ne geçtiğini anımsatan Canpolat, kentte yoğunlukla yangınların elektrikten kaynaklandığını aktardı.

Eğitmen Halise Sena Dursun da katılımcılara temel ilk yardım eğitimi verdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.