Camiler ve Din Görevlileri Haftası

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Müftüsü Mehmet Yaman, Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla Vali İbrahim Akın'ı ziyaret etti.Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Yaman, ziyaretinde 1-7 Ekim arasında kutlanan Camiler ve Din...

01 Ekim 2018 Pazartesi 12:03
Camiler ve Din Görevlileri Haftası

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Müftüsü Mehmet Yaman, Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla Vali İbrahim Akın'ı ziyaret etti.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Yaman, ziyaretinde 1-7 Ekim arasında kutlanan Camiler ve Din Görevlileri Haftası'nda yapılacak etkinliklerle ilgili bilgi verdi.

Vali Akın, ziyarette yaptığı konuşmada, haftanın temasının "Camiler ve Din Hizmetine Adanmış Ömürler" olduğunu belirterek, camilerin toplumun hayatında çok önemli olduğunu aktardı.

Kırşehir'de verimli bir hafta geçirilmesini dileyen Vali Akın, "Camilerimiz toplumumuz için önemli mekanlardır. Toplum hayatında önemli yeri olan ve toplumumuza manevi anlamda olumlu etkiler bırakan camileri diri ve canlı tutan bütün din görevlilerimizin haftasını tebrik ediyorum." ifadelerini kullandı.

Müftü Yardımcısı Hasan Hüseyin Arslantürk'ün de yer aldığı ziyarette, Müftü Yaman hafta kapsamında düzenlenecek etkinlikler hakkında detaylı bilgi verdi.



Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.