"Canbulan" Manavgat'tan sonra Muğla'ya da gitti

KONYA (AA) - Konya Büyükşehir Belediyesi'nin yaralı veya yardıma muhtaç sokak hayvanlarına acil müdahalede kullandığı hayvan ambulansı "Canbulan" Manavgat'tan sonra Muğla'daki yangında yaralanan hayvanları da tedavi ediyor.Belediyeden...

09 Ağustos 2021 Pazartesi 14:50

KONYA (AA) - Konya Büyükşehir Belediyesi'nin yaralı veya yardıma muhtaç sokak hayvanlarına acil müdahalede kullandığı hayvan ambulansı "Canbulan" Manavgat'tan sonra Muğla'daki yangında yaralanan hayvanları da tedavi ediyor.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, orman yangınlarında hem ağaçların hem de doğadaki canlıların büyük zarar görmesinin üzüntüsünü duyduklarını belirtti.

Yangınların başlamasıyla Konya'da yaralı veya yardıma muhtaç sokak hayvanlarına acil müdahale hizmeti veren Canbulan'ın önce Manavgat'ta şimdi de Muğla bölgesindeki yangınlarda hayvanların yaralarını sardığını vurgulayan Altay, şunları kaydetti:

"Canbulan'ımız ve veteriner hekimlerimiz, farklı illerden bölgeye koşan veteriner hekimlerimizle yaraları sarmak için çalışıyor. Yangınların verdiği tahribatı en aza indirmek ve doğayı paylaştığımız canlılara nefes olmak için sahada olmaya devam edeceğiz. Maddi ve manevi açılan bütün yaraları birlikte saracağız inşallah."

Anahtar Kelimeler:
Konya
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.