Çankaya Belediyesi, ramazanda 30 bin gıda kolisi dağıtacak

ANKARA (AA) - Çankaya Belediyesi, yaklaşan ramazan ayı öncesi gıda yardımına başladı. İlk etapta 2 bin 300 haneye ramazan kolisi ulaştıran belediye, ramazanda 30 bin koli dağıtmayı planlıyor.Çankaya Belediyesinden yapılan açıklamada, koronavirüs...

22 Nisan 2020 Çarşamba 11:11
Çankaya Belediyesi, ramazanda 30 bin gıda kolisi dağıtacak

ANKARA (AA) - Çankaya Belediyesi, yaklaşan ramazan ayı öncesi gıda yardımına başladı. İlk etapta 2 bin 300 haneye ramazan kolisi ulaştıran belediye, ramazanda 30 bin koli dağıtmayı planlıyor.

Çankaya Belediyesinden yapılan açıklamada, koronavirüs (Kovid-19) salgın tehdidi nedeniyle bu ramazanda iftar çadırı kurulamayacağı, bu nedenle maddi durumu iyi olmayan ailelere gıda yardımında bulunulacağı bildirildi.

Açıklamada, ilk etapta 2 bin 300 haneye gıda kolisi ulaştırıldığı, ramazan ayı boyunca da 30 bin koli gıda yardımının vatandaşlara dağıtımının planlandığı ifade edildi.

- Belediye Başkanı Taşdelen'in açıklamaları

Konuya ilişkin görüşlerine yer verilen Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, ramazanın birlik, beraberlik ve dayanışma ayı olduğunu dile getirdi.

Çankaya halkının huzurlu bir ramazan geçirmesi için görev başında olduklarını belirten Taşdelen, "Acıda, sevinçte bir arada olmak, birlik olmak her şeyden önce insani görevimizdir. Belediye, halkının yanındaysa gerçek anlamda belediyedir. Bu ramazanda da paylaşma, dayanışma, birlik ve beraberliği hep birlikte yaşayacağız. Dileğim ülkemizde paylaşmanın, yardımlaşmanın, dayanışmanın birlik ve beraberlik içinde yaşanmasıdır." ifadelerini kullandı.

Koronavirüs tehdidine karşı da vatandaşları uyaran Taşdelen, şunları kaydetti:

"Belediye olarak daima halkımızın yanında olacağız. Halkımızdan ricam yine zorunlu olmadıkça evden çıkmamaları ve sağlıklarına azami özen göstermeleri. Bu zor günleri hep birlikte atlatacağız. Sağlıklı günlere bir an önce kavuşmak temennisiyle hayırlı ramazanlar diliyorum."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.