Çankaya Belediyesinden çiçek satışı

- Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen: - "Seralarımızda ürettiğimiz çiçekleri çok yakın zamanda vatandaşlarımız için düşük ücretle satışa sunacağız"

25 Aralık 2020 Cuma 14:27
Çankaya Belediyesinden çiçek satışı

ANKARA (AA) - Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, belediyenin seralarında üretilen çiçeklerin vatandaşlar için düşük ücretle satışa sunulacağını bildirdi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre Taşdelen, Çankaya Belediyesinin öz kaynaklarıyla çalışan, üreten bir belediye olduğunu belirtti.

Çankayalıların tek bir kuruşunu israf etmediklerini, halkın yararına kullandıklarını aktaran Taşdelen, "Seralarımızda işçilerimizin alın teriyle ürettiği çiçekleri parklarımıza dikiyoruz. Dışarıdan satın almıyor kendi imkanlarımızla halkın olanı halka kazandırıyoruz. Bu seralarımızda ürettiğimiz çiçekleri de çok yakın zamanda vatandaşlarımız için düşük ücretle satışa sunacağız. Vatandaşlarımız Ahlatlıbel Atatürk Parkı ve Uğur Mumcu Parkı'nda kuracağımız satış noktalarından temin edebilecekler." ifadelerini kullandı.

Çankaya Belediyesi park ve yeşil alanlarına diktiği çiçeklerin üretimini kendi seralarında, kendi işçileriyle yapıyor.

Uğur Mumcu Parkı'nın içinde bulunan seralarda, yazlık ve kışlık olmak üzere her yıl 700 binin üzerinde çiçek üretiliyor.

​​​​​​​

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.