Çankırı'da polis ekiplerine teslim olan silahlı kavga şüphelisi tutuklandı

20 Aralık 2023 Çarşamba 16:05
Çankırı'da polis ekiplerine teslim olan silahlı kavga şüphelisi tutuklandı

ÇANKIRI (AA) - Çankırı'da bir eğlence mekanında 1 kişinin öldüğü, 3 kişinin yaralandığı silahkavganın zanlıları arasında bulunan bir kişi daha tutuklandı.

Sanayi sitesindeki bir eğlence mekanında 5 Aralık'ta iki grup arasında çıkan ve 1 kişinin hayatını kaybettiği, 3 kişinin yaralandığı silahlı kavganın ardından kaçan S.Ö. polis ekiplerine teslim oldu.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli, çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

Çankırı'da sanayi sitesindeki eğlence mekanında 5 Aralık tarihinde iki grup arasında kavga çıkmış, iki grubun birbirine silahla ateş açması sonucu İlyas Demirci (36) ölmüş, M.Ç. (44), A.D. (51) ve S.Ş. yaralanmıştı.

Olay sonrası yakalanan şüphelilerden D.Ş, B.Ş, H.H.S, A.D. ve İ.D. tutuklanmış, O.S.Ç, A.D. ve C.A. adli kontrolle serbest bırakılmış, M.C.İ. ve M.Ç. de savcılık sorgularının ardından salıverilmişti.


Anahtar Kelimeler:
çankırıKavgaSilah
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.