Çankırı'da resim sergisi sanal ortamda yapılıyor

ÇANKIRI (AA) - Çankırı'da Ahmet Mecbur Efendi Bilim ve Sanat Merkezi öğrencilerin yaptığı resimler sanal ortamda sergileniyor.Ahmet Mecbur Efendi Bilim ve Sanat Merkezi Müdürü Tuğrul Değirmenci, yaptığı açıklamada, salgın sebebiyle...

02 Şubat 2021 Salı 16:16
Çankırı'da resim sergisi sanal ortamda yapılıyor

ÇANKIRI (AA) - Çankırı'da Ahmet Mecbur Efendi Bilim ve Sanat Merkezi öğrencilerin yaptığı resimler sanal ortamda sergileniyor.

Ahmet Mecbur Efendi Bilim ve Sanat Merkezi Müdürü Tuğrul Değirmenci, yaptığı açıklamada, salgın sebebiyle yeni alışkanlıklar edinildiğini söyledi.

Öğrencilerin dönem boyunca çalışarak ortaya eserler çıkardığını belirten Değirmenci, "Salgın döneminde olmamızın bu eserleri sergilemeye engel olmayacağını düşündük. Bu amaçla öğrencilerimizin eserlerini kapsayan sanal sergiyi vatandaşlarımızın beğenisine sunduk." dedi.

Değirmenci, sergiye eserleriyle katkı verene öğrenci ve öğretmenlere teşekkür etti.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.